安徽鼎尖教育·2024届高三10月联考英语答案

安徽鼎尖教育·2024届高三10月联考英语答案正在持续更新,目前2026卷行天下答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024安徽鼎尖教育高三10月联考
    2、2024安徽鼎尖教育英语答案
    3、2023-2024安徽鼎尖教育联考高二
    4、鼎尖教育安徽名校大联考2023-2024学年高三年级考试卷
    5、安徽鼎尖名校2024高三联考
    6、2023-2024安徽省鼎尖教育试卷高一英语
    7、安徽省十联考2023-2024高三教学质量检测卷英语
    8、安徽高三2024十月联考
    9、2023-2024安徽鼎尖名校联考
    10、2023-2024鼎尖教育安徽名校大联考高二
教学全国@0所名校单元测试示范卷札记Louvre MuseumAs the most visited art museum in the world and also the largest,the Louvre should be on thetop of your list.It would take you no fewer than a month to visit the 35,000 works of art on dis-play across 300 rooms-and that's if you spend just 30 seconds looking at each one.Moulin RougeMoulin Rouge in Montmartre,with its iconic red windmill,was built in 1885.The venue pio-neered the famous French cancan dance.Expect beautiful handmade costumes of feathers and ele-gance at every turn.Eiffel TowerOriginally built to be in memory of the French Revolution in 1889,the impressive Eiffel Tow-er has become the most iconic landmark of France.The first floor is home to the 58 Tour Eiffelrestaurant while the second-floor observation deck provides spectacular bird's eye views-the bestin the city.Arc de TriompheArc de Triomphe,a Neoclassical take on the ancient Roman triumphal arch,is one of Parismost iconic attractions.It's worth hiking the 284 stairs to reach the platform on top of the arch asthe views span right across the city,towering above the capital at 50m tall.21.Which place is a good choice to enjoy art?A.Louvre Museum.B.Moulin Rouge.C.Eiffel Tower.D.Arc De Triomphe.22.Who may be most interested in Moulin RougeA.Museum-lovers.B.Hiking-lovers.C.Dance-lovers.D.History-lovers.23.What may visitors probably to do in Arc de Triomphe?A.Climb stairs.B.Appreciate handmade clothes.C.Enjoy the local food.D.Learn about the French Revolution.【答案与解析】本文介绍了法国巴黎的几个景点。21.A根据Louvre Museum部分可知,在卢浮宫,游客如果花30秒看一件作品,将需要不少于一个月的时间来参观三百个房间里展出的三万五千件艺术品。22.C根据Moulin Rouge部分可知,红磨坊是著名的法国康康舞的发源地。23.A根裾Are de Triomphe部分可知,凯旋门是巴黎最具标志性的景点之一,游客要爬284级楼梯才能到达拱顶,俯瞰整个城市。"To educate a girl is to educate a thousand people,"says Maimouna Samake,a mother of sixchildren (including five girls)."If you put one seed in the ground and rain comes,it will grow toproduce many seeds.”Samake,one of 2,000 residents,lives in a small village,Sounkala,in one of the world's poo-rest countries.Now she has a chance to see this wish come true thanks to buildOn,an American non-profit organization that is building a school in her community.56【23新教材老高考·DY·英语-R-选择性必修第二册-N】
本文标签: 新向标教育答案