全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2026卷行天下答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
Text10睡前故事M:Almost two-thirds of children want their parents to spend more time reading to them before bed.Researchers said most of these kids like Mom's storytelling more than Dad's.They carriedout a study that showed younger children aged 3-4 were most hungry for more stories.Overthree-quarters of them said they wished their parents to read to them more often.1About half ofall children aged 3-8 said story time was their favorite pastime with their parents.According to the research,there are two ways for mothers to become best storytellers.1They canuse funny voices to show different characters in a story.They can also make their own specialsounds to keep the story interesting and attractive.When Mom and Dad are not at hand,celebrities will do.Over 30 percent of children said they would like to hear a bedtime story fromfamous people like Harry Potter,starred by Daniel Radcliffe.Other movie stars like Zac Efron,Miley Cyrus and Emma Watson are also welcomed by children."It can be very difficult for parents to find the time to read with their children.But thesemoments can help build close relationship between parents and children,and also can playan important part in their child's development,said child psychologist Richard Woolfson.第二部分阅读理解第一节A【语篇导语】本文是一篇应用文。介绍了一个讲故事竞赛活动,参赛的规则和限制性条件。2l.B.细节理解题。根据第一段.·.your chance to show the world your story-telling talents.和第二段参赛规则entries are original..可知,在保证作品原创的前提下,任何一个读到该文章的都有资格参加。22.D.细节理解题。根据第四段..and£100 book voucher for their school.可知,学校组中的获胜者,奖励给该学校£100书本代金券。23.B.细节理解题。根据文章最后一段..the one with the most votes wins the top prizes..可知,最高奖项属于票数最多的参赛者。B【语篇导语】本文是一篇说明文。美国由于食物浪费而导致的部分地区和人口食物短缺的现象,15岁的一对姐妹为解决温饱问题建立了一个APP。24.C.段落大意题。根据第二段40%of food is wasted every day.There are many different waysfood is wasted:可知,第二段重点在讲述美国每天40%的食物是如何被浪费掉的。25.A.细节理解题。根据第四段While helping to clear water from a flooded supermarket,:they sawa huge amount of food being wasted.可知,这对姐妹是在帮助一家遭受洪灾的超市时,意识到了食物浪费的问题。26.D.细节理解题。根据第三段最后一句Sadly,12.8%of the American population live in fooddeserts..可知答案选D27.B.推理判断题。根据最后一段The owner of Second Servings,···and introduced them toseveral food providers.To date,Fresh Hub has delivered more than 15,000 pounds of food高三英语参考答策第3页(共6页)
本文标签:
2026卷行天下答案网
新高考版十二数学试题)
数学答案)
物理试题)
