炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案正在持续更新,目前2026卷行天下答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
高考快递模拟汇编48套·英语W:It's a good ideawould go on to adopt the practices and the sport as well.Rodeo isM:Also we might paint some paper,bottles and lamps and use themtraditionally a horse-riding sport.However,cows are also usedas decorations for our classrooms.I'll invite George to joinsometimes.Rarely,a smaller person or a child could ride on a pig,us.He's ready to help,you know.but it is still unusual to try.The whole point of Rodeo is to test theW:Wow!Great,Peter!Thank you so much for your helpskills of a cowboy.The cowboys are able to entertain crowds byM:You're welcome.showing their talents at a variety of tests.Cowboys will do things likeText 10throwing tied ropes to catch animals,riding on an animal that is"Rodeo"is a competitive sport that was designed during thetrying to get them off and sometimes a combination of the two.Thelate 1800s.The sport is based on the methods that the cowboyssport requires a lot of knowledge about animal behavior.Cowboyswould use when dealing with their animals.As communication andmust also be in very good physical shape to be able to run aroundtechnology changed,methods from different countries were able toand hold onto the very strong animals that they deal with.In thecome together and mix.The sport itself was born in one of twoUnited States,the sport is the most popular in the mid-west andcountries,Spain or Mexico,though it is still debated.Later,southern states because of their larger farming populations.countries like Canada,Australia,Philippines and the United States10山西省太原市2022届高三年级模拟考试(一)选择题答案速查B体裁:说明文题号12主题:人与自然—大熊猫的等级从“濒危”变12成“易危”答案B【语篇解读】文章主要说明了大熊猫的等级从“濒危”变成“易题号2324危”,并分析这种变化的原因,以及相关人员对中国保护大熊猫所做努力的看法。答案D24.D【解析】推理判断题。根据第一段“The pandas have been题号256reclassified in the country from endangered to vulnerable(答案的)after efforts to increase the population.”可知,大熊猫原来的定位是“濒危”,而现在经过了重新评级后被定位为“易题号37危”。可见这是对大熊猫所处的等级进行了升级。故选答案ED项。25.C【解析】细节理解题。根据倒数第二段中的“They are a题号495060wonderful example of what can happen when a government is答案CBBDBcommitted to conservation.”可知,吉内特·海姆利的话表明政府的投入是至关重要的。故选C项。第二部分阅读理解26.D【解析】细节理解题。根据题干中的continued success可第一节查找到最后一段。由其中的“Continuing China's success willAbe dependent on the country protecting land from agricultural体裁:应用文主题:人与自我一滑冰课程推介【语篇解读】文章主要对四门滑冰课程进行了推介。and urban development..”可知,中国要想取得持续的成功,在过程中必然会面临农业和城市发展带来的挑战。故选21.A【解析】细节理解题。根据第一段中的“Our programs areD项。thoughtfully prepared to embrace the natural progression oflearning on ice for people dependent on their original abilities27.B【解析】文章出处题。在通读全文内容后可知,本文主要and age..”可知,滑冰选手在选择合适的项目时应该考虑“最说大熊猫的等级从“濒危”变成“易危”,并分析这种变化的原因,以及相关人员对中国保护大熊猫所做努力的看法。由初的能力”和“年龄”。故选A项。22.C【解析】细节理解题。根据题干中的Basic3可查找到此可推知,本文可能来自“官方报告”。故选B项。“Rising Stars Bridge Program”部分,由其中的“The Rising¤技巧点拨文章出处题的解题技巧Stars Bridge Program is the perfect progression for skaters who本题是一道文章出处题,故也可被归入“推理判断have passed Basic 3 and are looking to step into the big kid题”一类。针对此类试题常用的解题技巧有:skater world..”可知,C项符合语境。故选C项。(1)根据文章的主要内容进行判断,如介绍某产品性23.D【解析】推理判断题。“Learn to Skate Program”部分的能的文章可能来自广告,介绍某人生事迹的文最后一句提到了sports accident insurance,故C项不合题意。章可能来自传记,而介绍一种新型交通工具的文“Rising Stars Bridge Program”部分的最后一句“Private章可能来自报纸上有关科技的版面。lessons may be taken during freestyle time for an additional(2)根据文章的关键信息或形式进行判断,如含有cost.”说明B项不合题意。根据“Theater on Ice Programexperiment,research等词的文章可能来自科学报部分最后一句中的solo skating is discouraged可知,A项也可告或研究论文,而小标题中含有admission,bus以被排除;而也是在“Theater on Ice Program”部分中,routes等词语的文章可能来自旅行指南。"Theater on Ice is a form of competitive figure skating that比如本文第一段中的“Chinese officials havecombines the grace of figure skating with the excitement ofannounced the species is no longer endangered..”暗示,本文theater and dance..”一句说明Theater on Ice Program的特色可能来自官方报告。是“表演艺术”。故选D项。D40卷10·英语
本文标签:
2026卷行天下答案网
新高考版十二数学试题)
数学答案)
物理试题)
