炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题正在持续更新,目前2026卷行天下答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024炎德英才大联考四
    2、2024炎德英才大联考英语
    3、2023-2024炎德英才4月联考
    4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
    5、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
    6、炎德英才大联考2024高三月考4英语
    7、2023-2024炎德英才大联考月考四
    8、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
    9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
    10、2024炎德英才大联考考前演练2
M:Yes.The bus is usually several minutes late when it rains.W:Bilse of bad traffic?M:Yeah and probably because of car accidents.W:That makes sense.I must have picked the wrong day to ride the bus.M:Actually,I think riding the bus on rainy days is better.W:Why?M:Then you don't have to drive in bad traffic.Someone is driving for you.W:You are totally right!I'm going to check the weather from now on.I'm going to take thebus when it rains.M:Then I'll see you here at the bus stop.W:Great!It was nice talking with you.M:You,too.I think our bus is coming now.听第10段材料,回答第17至20题。现在,你有20秒钟的时间阅读这四个小题。Text 10M:Good morning,everyone and welcome to lecture 7 in a series of 12 on the islandnations of the Pacific Ocean.Today we will be talking about Vanuatu.Vanuatu is a group ofabout 15 islands divided into six provinces which can be found around 1,700 kilometers fromthe eastern coast of Australia.Its capital city is called Port Vila,which has a population ofmore or less 30,000.The total population in Vanuatu is some 200,000.Now,I first want to say some brief words about the history of the island and then we cantalk about its culture and economy.Many of the islands of Vanuatu have been inhabited for thousands of years,the oldestarchaeological evidence found dating to 2000 BC.In 1605,the Portuguese explorer PedroFernandez de Quiros became the first European to reach the islands,believing it to be part ofTerra Australis.Europeans began settling the islands in the late 18th century,after Britishexplorer James Cook visited the islands on his second voyage,and gave them the name NewHebrides.In 1887,the islands began to be ruled by a French-British naval commission.In 1906,the【②高三英语·参考答案第3页(共4页)①】French and British agreed to joint Anglo-French rule over the New Hebrides.Because of in-troduced diseases,the population fell greatly,to 45,000 in 1935.试题答案1~5 BBACC 6~10 BCBAA 11~15 BBCAC 16~20 CABCA21~23 BCA 24~27 DBCA 28~31 ADBC 32~35 CACD 36~40 FACGE41~45 ACBCD 46~50 ACBDA 51~55 DBCAD 56~60 BCABD61.was added 62.to appear 63.its 64.in 65.Influenced66.and 67.guidance 68.has grown 69.which 70.effectively短文改错On the Lantern Festival,my friends and I went to watch the lantern show holding at theheldcultural square,at what we saw thousands of wonderful lanterns and sculptures.To betterwhichenjoy its brilliance,so we went there early in the evening.Arriving there,we A immedi-wereately attracted by variety lanterns and sculptures shining in the colorful lights.Manyvarious/variedresidents spoke high of those fine lanterns and sculptures and kept taken photos.In ourhighlytakingTosurprise,there were also special performance there which were enjoyed by almost all theperformancesvisitors.We spend about three hours there and then returned home happily and excitedly.spent