炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案正在持续更新,目前2026卷行天下答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
When it comes to books attracting senior high school students most,there is nothing like sciencebooks.Popular science books describe the cycles of nature in simple and interesting ways,enabling us to understand the world easily and arousing our curiosity about scientific discoveries.In addition to reading for knowledge,we also read for fun and inspiration.That's why we'd alsolike to recommend literary books,which allow us to learn about life from different views.Your favorable consideration would be appreciated!Class 3,Grade 2第二节One possible version:But many in Gordon's community decided to show their appreciation by planning amoney-raising project for her.Driven by the desire to recognize the grandmother's incredibleselflessness and honesty,they set up a GoFundMe page,hoping to raise enough money to helpher somehow.Information spread rapidly across the internet and it turned out that her actionswere nothing short of remarkable to those who know the value of these powerful characters.Finally,the fundraiser gained a lot of unexpected media attraction,helping it raise over asurprising S82,000The extraordinary generosity shown toward her had left Gordon speechless.She never couldhave expected such a response and was touched by the outpouring of support.She expressedher heartfelt appreciation to every person who contributed to the fund,stating that theirkindness had left a lasting impression on her heart.With the money raised,Gordon was able topurchase a beautiful green Jeep,and she couldn't be prouder of her new ride.With shiny newwheels,Gordon could also treasure more special moments with her grandchildren,quicklymaking a trip to them.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一社会服务本文是应用文。文章介绍了几个面向高中生的海外志愿服务项目。1.C。理解具体信息。由Work with sea turtles in Greece中的You''ll do daily.nesting activity可知,在此项目中学生可以观察海龟的筑巢活动。2.B。理解具体信息。根据Travel to Thailand for a preservation experience中的work with.elephant protection可知,在泰国的志愿服务项目中志愿者可以参与大象保护活动,且其属于团体志愿服务项目,符合班级出行的需求。3.C。推断。根据全文内容可知,本文主要提供了几种不同类型的海外志愿服务项目的信息,最有可能出自面广告。B篇主题语境:人与自然一一环境保护本文是新闻报道。一家肯尼亚公司将海滩上人们扔掉的人字拖改造成艺术品,在保护环境的同时也改善了当地民生。4.D。理解主旨要义。由第二段的内容可知,本段主要介绍了被人们扔到海滩上的人字拖造成的各种不良影响。5.C。理解目的。由第三段中的The company collects...to workers可知,本段主要说明OceanSole为当地居民带来的社会效益增进了民生福祉,引用Eric Mwandola的话是为了进一步解
本文标签:
2026卷行天下答案网
新高考版十二数学试题)
数学答案)
物理试题)
