炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语正在持续更新,目前2026卷行天下答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、炎德英才雅礼中学2024高三月考四英语
    2、炎德英才大联考雅礼中学2024高三月考试卷四
三步一体高效训练讲评governments,at the forefront of tackling climate change and developing groundbreaking medical re礼扎记search.In reality,they are people with a lot of responsibilities."Prof Jenni Barclay,the director of the research program,said,"Firstly and clearly,we are sorry forany offence caused.The primary concern here is the cost-of-living crisis and its great impact on ourresearch students.Action is needed soon.Many students are reporting extreme financial difficultiesnow.”She said the intention of the suggestion"was to provide support as a temporary measure"whilethe university works out how to persuade UK Research and Innovation (UKRI),which overseesthe most respected research councils and is the country's largest funder.The UKRI has proposed a 2.9%rise in student stipends )next academic year,which isbelow inflation ()Graduate students have warned that could push them into poverty.TheNatural Environment Research Council,which funds the UEA program,said the suggestion sent tostudents "does not reflect"its position.A spokeswoman added,"We do recognize the effect the in-creased cost of living is having on students and we are looking to see if we can provide further finan-cial support.”32.Why were graduate students advised to undertake extra work?A.To enrich their learning experience.B.To gain first-hand knowledge of life.C.To help cover the rising living costs.D.To learn how to volunteer in society.33.How did the research community respond to the suggestion?A.They felt rather hopeless.B.They didn't take it seriously.C.They couldn't agree more with it.D.They felt very surprised and upset.34.What could be the real solution to helping students financially?A.Turning to UKRI for more fund.B.Persuading PhD students to work part-time.C.Taking out short-term bank loans.D.Asking the government to control inflation.35.What can be inferred about the proposed rise in student stipend?A.It can hardly cover students'living costs.B.It will compensate for the low inflation.C.It will have a sharp increase next academic year.D.It keeps students above the poverty line.【答案与解析】为了度过由通货膨胀引发的生活成本危机,UEA建议本学院的博士研究生们去承担额外的工作,这一做法在研究界引起了极大的震惊和愤怒。32.C根据第1段第1句及第3段第2句可知,UEA建议本学院的博士研究生去承担额外的工作,以度过由通货膨胀引发的生活成本危机。33.D根据第1段倒数第2句及第2段前博士生Addy Lowe的评述可知,这条建议在研究界引起了极大的震惊和愤怒。34.A根据第4段可知,该大学正在设法说服全国最大的资助者一UKRI提供更多的资金帮助。【24新教材·ZCYK·英语-R-选择性必修第二册-Y】20
本文标签: