全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2026卷行天下答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
response in administering first aid was incredibly helpful and reassuring.It was also kind of you to accompany me to the hospital and wait with me until the doctorsfinished their examinations.I was feeling a lot of pain and discomfort,but your company helpeddistract me from it.My ankle is now in recovery.Thanks again for your help.Sincerely,LiHua第二节One possible version:Diana gathered us into a circle and announced,"Today is Pat's birthday."She launched into"Happy Birthday,"and we all joined in.We happily sang the "Happy Birthday"song together andwe all gave Pat a big hug.Pat was moved to tears and she hugged us back tightly.It reminded meof birthday celebrations when I was in preschool-only we didn't ask Pat to hold up fingersindicating how old she was.It was really an unforgettable birthday for Pat and a memorable dayfor us.I soon learned that physical well-being wasn't the only focus of the class.During water breaks,people chatted about their colorful school life or shared family news.Whenever people wereabsent,we asked where they were.We signed get-well cards for those who were ill andencouraged those who'd failed an examination.As I'd hoped,I'm in better shape now than whenI started.But the unexpected gift of joining aerobics was in gaining new friendships and feelingmore connected to my local community.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是应用文。文章是对一个训练儿童花样滑冰的夏令营的介绍。2l.D。理解具体信息。根据Training week schedule中的On Saturday一shortened program,demonstration performances on ice可知,夏令营在周六安排有汇报演出活动。22.A。理解具体信息。根据Price中的Package price for a week stay in ISA Summer Camps for askater:e 550 Package price for a week stay in ISA Summer Camps for an accompanyingperson:e350可知,儿童和一位陪同大人的套餐价格是900欧元。23.D,理解具体信息。根据Health insurance中的Each participant must have health insurancea certificate of good health provided by the parent可知,参加该夏令营的儿童必须持有由家长提供的健康证明。B篇主题语境:人与社会一一历史、社会本文是记叙文。成立于1968年的黑人急救团队是美国医疗急救领域的开拓者。24.D。推断。根据第一段中的But before the1970s,insufficient,,disorganized care…preventable deaths per year in the United States可知,20世纪60年代的救护车服务很不专业。25.B。推断。根据第二段中的The book documents an untold piece of American historysetting the gold standard of Emergency Medical Services(EMS)可知,American Sirens这本书主要回顾了一个黑人急救团队如何成为了医疗急救领域的开拓者。26.A。理解具体信息。根据第三段中的Wealthy,white Pittsburgh residents could afford private
本文标签: