2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题正在持续更新,目前2026卷行天下答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
2、衡水金卷先享题答案2024英语全国一卷
3、2024衡水金卷先享题分科卷英语二
4、2024衡水金卷先享题全国卷二
5、衡水金卷先享题2023-2024高三一轮英语
6、2024年衡水金卷先享题英语四
7、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
8、2024衡水金卷先享题压轴卷二英语
9、2024衡水金卷先享题全国二卷b
10、衡水金卷先享题压轴卷2024英语(二)
W:I'm sorry,he's taking his lunch break at the moment.He won't be back until about one o'clock,but then hehas a meeting starting right away at that time.He won't be free until later in the day.Is there something I canhelp you with?M:Actually,no.I need him to sign this expense report before I hand it in.It has to be done today.W:Can you come back after four?His meeting should be finished by then and I'll leave him a note so that hewill be expecting you.(Text 9)M:Hi,Tracey.It's Justin.'It's 4 o'clock.Where are you?W:I'm outside the department store.Are you inside?M:No,I'm outside too.I'm standing next to the front door.W:I can't see you.I'm by the front door too.I'm opposite a big advertisement for Coca Cola.M:That's funny.I can't see that.There is a KFC nearby.And can you see the traffic lights?W:There aren't any traffic lights here.M:Right.I've just thought of something.What's the name of the department store?W:Peacock's.It's near the bottom of North Street.Where are you?M:I'm outside Jackson's.W:Jackson's isn't a department store!It is a clothes shop.Anyway,we're at different ends of town.One of uswill have to get a bus.M:You wait there.I'll get a bus.W:OK.Look,I'll wait in the cafe inside the store.You might be ages.I don't want to stand in the street.M:Fine.I'll call you when I get there.W:OK.See you later!M:Bye.(Text 10)W:Welcome to the Oracle Art Center.I'm pleased to show you around this wonderful center.There is a largecollection of modern art here.There are also exhibitions throughout the year by different artists.Exhibitions are held on Level 2 of the center and usually last between two and four months.There are alsoregular videos shown at weekends.And that's not all;We hold talks by local artists.These are given twicea month in Room 5 on Level 3.And if you'd like to do a course in painting,local artists often come to thecenter and teach people of all abilities.For a list of dates of events and courses through the year,please askat reception.They can offer information about times and tickets as well.The Oracle restaurant is on Level 4and is open for morning coffee,lunch and afternoon tea daily.It is also open for dinner on Friday evenings.You might like to visit the gift shop after you have looked at the exhibition.The shop has a great selectionof books and is located on the ground floor opposite the reception desk.There are also hundreds of postcardsand posters of famous paintings as well as gifts and art materials.That's all for now,so let's begin thetour.参考答案1~5 ACABA 6~10 CABCA 11~15 CCABB 16~20 BABCA2l.D细节理解题。根据Kid-Friendly Private Tour(Aug.20)中“It is specially designed for families withchildren,including interesting stories from over the centuries.”可知,在Kid-Friendly Private Tour中,游客可以听到有趣的故事。22.C细节理解题。根据Walking Tour(Aug.22)中“Duration:5 hours”可知,Walking Tour的游览时间持续5个小时。【高一年级期中考试·英语参考答案第2页(共4页)】241181Z
2026卷行天下答案网
新高考版十二数学试题)
数学答案)
物理试题)
