天一大联考 2023-2024学年高中毕业班阶段性测试(四)4英语(老教材版)答案

天一大联考 2023-2024学年高中毕业班阶段性测试(四)4英语(老教材版)答案正在持续更新,目前2026卷行天下答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

《双语学报》2023一2024学年高一W版·新教材新高考强化版第17期测试题参考答案及部分解析第17期测试题参考答案1-5 CCCBC6-10 AACAB11-15 BCBBB16-20 CCABA21-25 BDDBC26-30 ADDCA31-35 ADABC36-40 BFEDA41-45 BDBAC46-50 CACAD51-55 DBACB56-65(One possible version)56.saving57.highly58.shocked59.was required60.without61.to set62.satisfaction63.an64.What65.moments写作(One possible version)第一节Dear fellow students,We are excited to announce that a meaningful event called"A Greener Campus"will be held bythe Student Union.This week-long event aims to promote environmental awareness within ourschool.We have planned various activities for the event.Firstly,let's join hands to plant more trees around our campus,contributing to a greenerenvironment.Additionally,we will organize workshops on waste management and recycling.Moreover,we strongly encourage everyone to save energy by turning off lights and electronicdevices when they are not in use.We sincerely call on each student to actively participate in this event.Let's create a cleaner,healthier,and more pleasant school environment!Best regards,Li Hua第二节Paragraph 1:The three boys were back,but this time there was a crowd of kids following them.A line formedall the way outside the door!The kids were talking cheerfully,pointing at the new flavors.Carlywas glad to see her aunt's ideas worked.They worked fast to serve the customers.It seemed thecustomers couldn't get enough of the special creations.Soon the candies for the day were sold out.When Carly and Maggie finally finished serving the last customer,they were extremely tired butvery satisfied with the sales.Paragraph 2:When Carly's parents came back,they were surprised that everything was sold out.Afterknowing what had happened,they thanked Carly and Maggie for their hard work and told themthat it was important to meet customers'needs first.Carly's parents also realized that sometimescreativity can bring fun,and that it is important to be open to new things.From that day forward,Carly's family kept providing classic candy for customers while introducing creative new productsregularly.That was what made their business stand out.第17期测试题部分答案解析阅读理解导语:本文是一篇应用文,属于“人与社会主题语境。文章主要介绍了洛杉矶最酷的四家书店。
本文标签: