高三2024届高考冲刺卷(一)1英语(B)答案

高三2024届高考冲刺卷(一)1英语(B)答案正在持续更新,目前2026卷行天下答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024高考冲刺卷四英语答案
    2、2024高考冲刺优秀模拟试卷汇编45套英语
    3、2024年高考冲刺模拟试卷英语试题四
    4、2024年全国高考冲刺卷四英语
    5、2024高考冲刺卷英语(一)答案
    6、2024高考冲刺试卷四
    7、2024高考冲刺45套英语答案
    8、2024高三冲刺联考英语
    9、2024高考冲刺试卷二英语
    10、2024高考冲刺卷英语卷
M:I'm experienced in sending e-mails,and when I was a teenager,I worked at a TV stationanswering phone calls.I guess it's pretty similar.W:We also have some early mornings here in the studio.Sometimes you'll have to be herearound 4:00 am.M:Good.I'm an early riser,so that's easy for me.It also means less traffic,which is great.W:Do you have references I can call?M:Yes,I have a list to give you.Two are the people I worked with at my last job,and one isa professor of my graduate school.W:Okay.I'll give you a call soon to let you know our decision.听下面一段独白,回答第17至第20四个小题。现在,你有20秒钟的时间阅读这四个小题。(Text 10)M:I'm Carol Johnson,the organizer of this year's Abington Fun Run.I'm delighted totell you that this year it will be held on May 24th.It's open to runners of any age.The courseof the fun run will be through the beautiful environment of Abington Park and the totaldistance will be three kilometers,starting and finishing at the football ground.That's on thesouth side of the park,very close to the main entrance.Abington Fun Run is a race in whichthere are no winners or losers.Everyone who takes part will be given something to rememberthe day.Last year it was a T-shirt.This year it will be a water bottle.The cost for adults is$8 if you register in advance or 10 on the day.Any child under the age of 15 can take partfor free but there's a lowest age limit of 8.If you would like to join in it,entry forms and aninformation pack with lots of useful tips for improving your fitness and preparing for the runare available from any newsagent's.See you there.第二节到此结束。现在,你有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。听力部分到此结束。试题答案听力:1-5 CBCAB 6-10 CBCAB 11-15 ACBAB 16-20 CCABA阅读:21-23CBAA篇:本文是应用文。文章介绍了四个适合冬天去旅游的城市。21.C【解析】细节理解题。根据第二段倒数第二句可知,游客可以在这个城市欣赏古老的建筑。22.B【解析】细节理解题。根据第三段最后一句可知,一个人如果想看北极风光,那他可以去Helsinki23.A【解析】细节理解题。根据最后两段可知,这两个城市都有滑雪胜地。24—27ADDCB篇:本文是记叙文。Creighton致力于为动物谋福利,尤其是对大象的保护,即使全球大象的生存面临着残酷的现实,他也始终微笑面对。【◇高三英语·参考答案第4页(共9页)◇】