[百师联盟]2024届高三冲刺卷(二)2英语(新高考卷Ⅱ)答案

[百师联盟]2024届高三冲刺卷(二)2英语(新高考卷Ⅱ)答案正在持续更新,目前2026卷行天下答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024答案扫一扫
    2、2023-2024大安罗纳多电动三轮车
    3、2023-2024答案之书在线测试
    4、2023-2024答案
    5、2023-2024大案要案侦破纪实全集
    6、2023-2024答案解析网
    7、2023-2024答案之书
    8、2023-2024大案纪实
    9、2023-2024大安留连速喜赤口小吉空亡详解
    10、2023-2024大安信和赛鸽公棚
IOuemventing and tasting new chocolate,You will also be responsble for makingallthe chocolare But you coud get tired of mucheyevegetables instead.Fortune cookie writerYour responsibility will be to write the"fortunes"for the insideofforkden dhenjoy poetry if you are going to be successful in this job Don't worry.Nbodyyour name.That way if a"fortunedoes not come true,you cannot be blamed.Din21.What can we know about ice deliverers?A.They don't have to work during the winter.B.They can't be blamed for a delay in summer.C.They visit parties and weddings on weekdays.D.They probably have a hard time when it's cold22.If a person is fond of poetry,what kind of job suits him best?31A.Ice deliverer.·个B.Chocolate engineer.C.Fortune cookie writer.D.Professional whistler.23.Who is the text targeted at?A.Students.B.Teachers.C.Parents.D.Publishers.【答案与解析】本文主要介绍了几个适合课后做的兼职工作。就聚图21.D根据Ice deliverer部分的最后一句可知,送冰工在天气寒冷时会很辛苦。2,C根据Fortune cookie writer部分的第2句可知,这个工作适合喜欢诗歌的人。23.A根据第1段第1句可知,本文主要介绍了四个适合课后做的兼职工作,因此本文的目标读者是学生B