[天一大联考]2024年普通高等学校招生全国统一考试诊断卷[A卷]试题(英语)

[天一大联考]2024年普通高等学校招生全国统一考试诊断卷[A卷]试题(英语)正在持续更新,目前2026卷行天下答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

第45期高一英语下学期期末综合复(三)参考答案及部分解析参考答案1-5 BBACD6-10 BCBAC11-15 CADCC16-20 EFBDC21-25 BBCAD26-30 BADBC31-35 CADDC36.deeply37.which38.to work39.with40.a41.them42.armed43.exploring44.impressive45.generations写作第一节One possible version:Dear Mark.Thank you for your kind invitation to visit the museum with me.I'm sorry to say that I won't be able to make itas I've already made plans with my classmates to study at the library.I understand that it might be disappointing for you.I apologize for any inconvenience this may cause and I hopeyou understand.However,I would be happy to join you on another occasion for a museum visit.Let's plansomething in the near futureOnce again,thank you for thinking of me and extending the invitation.Yours,Li Hua第二节One possible version:I began to follow Mr.Goodman's secret of happiness.My fears and tears fell away like leaves on an autumn tree.Once I saw my son as the treasure he was,I lost my worry that he would never read.If he never read I would begrateful for his beautiful smile,the joy he found in everything he did,his politeness and kind heart.And,as itturned out,over time my son not only learned to read but excelled at school.I gave Mr.Goodman his medications and changed his dressings,but he changed my perspective.From his note,Ilearned that worrying about my son overcoming his disabilities only led to frustration for him and me.Acceptanceof the gift life had given me led to peace.Although Mr.Goodman was not getting what he wanted,he enjoyedwhat he got and used that life to bring joy and laughter to the people around him.And on one night he broughtwisdom to a tired,worried nurse,who gratefully saved his note for 10 years.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是应用文。文章介绍了四个跑步比赛。l.B。理解具体信息。根据REYKJAVIK MARATHON介绍内容中的It will be held at the same time as Culture
本文标签: