2024年全国100所普通高等学校招生全国统一考试·英语样卷(二)2[24·(新高考)高考样卷·英语·Y]试题

2024年全国100所普通高等学校招生全国统一考试·英语样卷(二)2[24·(新高考)高考样卷·英语·Y]试题正在持续更新,目前2026卷行天下答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

教全国9C0所名校高三善记beeyorrhopoordenkjoeiihvrpecieidnrt bnilThtherehcheettalldhsavings in one place,anyou aren't interested inPersonally,I likeWhatthhht penguinsvolvd to be big rthiroabout 36 million years ago.to do this is to create aPordycehiverityof New Zeaand.feabsolutely need to tapyears after the extinction of the dinosaurs."says Fordyce.With the giant reptiles gone;it may Squirrel away your moopedietobirdslike pengisallowingthem to breakthouThe squirrel mentof evoutionryheThen myhave allwed penguinsoghave"t pengn ere utheabout 20 million years before whales enterd theheon.It'smucaccounts.No whales,no seals,no marine mammals.And scientists think that large marine mammals-whales,walruses,sealsare whyThere are plentystruggle to set aside spenguins eventually became extinct,leaving us with smaller,cuter birds we all adore.and their precious nut32.What's the second paragraph mainly about?A.Here are lessoA.The progress of the new research.B.It makes me faB.The evolution of the prehistoric penguin.oivom ao ar oi唐gcWC.They don't stC.The characteristics of the prehistoric penguin.D.Concentrate mD.The link between the prehistoric penguin and the emperor penguin.E.One of the big33.What do we know about the prehistoric penguin?F.For instance,A.It came into being earlier than dinosaurs.G.It's useful toB.It died out mainly because of climate change.【答案】36~40AG第三部分语言运用C.It is almost the double size of the emperor penguin.第一节(共15小题D.It may be the largest and oldest penguin found so far.阅读下面短文,34.Which of the following does the last two paragraphs show?A teenager fromA.The fittest survive.B.Disasters have no mercy.time.Anika Puri,17C.The loss outweighs the gain.D.Live in harmony with nature.(模型)of a machin35.What is the text?videos of humans arA.A book review.B.A news report.C.A short story.D.A diary entry.environmental scier【答案与解析】During a trip一个国际科学家小组宣布发现了一种不为人知的史前企鹅化石。32.C通读第2段可知,该段主要说明了这种史前企鹅的体重和大小,即企鹅的特征。:德餐可价盟容鼻章文卧册was quite 45really is still such33.D根据第1,2段可知,新发现的史前企鹅是企籍中体型最大的,生活在五六千万年前,比文中提到的其他企舞her part to0一48要早。34A通读最后两段可推知,最后两段说明了上个道理:适者生存。99山1990Over the next5.B报据本文主要内容(-个国际科学家小组宜布发现了一种不为人知的史前企鹅化石)可推知,本文是一篇新a simple 51报道。d52 of elephan第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)nPuri says the阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项methods.There isWhentomtotrickingyoursfvinmoremoney,think like a squirre.Jus55 has earnesqure buryinguttoprepareoreeoeyrdetpreparsystem toetet“Puri's softwdry spells.36How squirreling away money helps you save more41.A.wonTheof bengaemedowtnmnghofngal42.A.nature[24.G3DY(新高考)英语-YLB-必考-QGj
本文标签: