[海淀八模]2025届高考冲刺卷(二)2英语答案

[海淀八模]2025届高考冲刺卷(二)2英语答案正在持续更新,目前2026卷行天下答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024海淀高考二模英语答案
    2、2024海淀高三八模英语二
    3、2024海淀二模英语
    4、2024海淀高三二模英语解析
    5、2024北京市海淀高三英语二模
    6、2024海淀区高三二模英语
    7、2024海淀高三英语二模
    8、2024年海淀高三二模英语答案
    9、海淀2024英语二模
    10、海淀二模2024英语
第二节(满分25分)【参考范文】Emmawanted todosomethingtohelprebuild thevillage.Shefirst gathered theotherkidsin theand small debris in the immediate area. Emma then visited the local hardware store, asking if theycould donate somebasic tools.The owner agreed.With the tools in hand,she and her teambegan tosomemoney tobuymaterialsformoreseriousrepairs.Thevillagers weredeeplymoved byEmma'sactions.The adultswhowerebusywithrepairing the fences properly, while others brought more advanced tools. They praised Emma for herinitiative and determination. Jack,seeing Emma's efforts,was inspired to do more.He organized agroup of young people to clear the fallen trees from the roads. The unity that emerged from Emma’ssimple start made the village's rebuilding process more efficient,and hope for a better future began toshine brightly again in the stricken village.【解析】第二部分阅读第一节A历史的展览,涵盖了其5000年种植的历史,所以游客可以了解可可产业的发展和历史,故选B。22.D细节理解题。根据第二段可知,在“巧克力学校”里,在巧克力生产的各个阶段,游客都可以品尝,通过有趣的巧克力品尝进行了教育,故选D。23.C细节理解题。根据第五段倒数第二句可知,巧克力博物馆也是一家食品生产公司,所以狗是不允许进入博物馆的,故选C。B24.B细节理解题。根据第一段“Large-scalechemicalfactorieshavebeencontinuouslyestablishedin the area.Consequently,many of his neighbors have developed skin allergiesand other health problems due to the polluted air andwater.”可知,故选B。高二英语参考答案·第2页(共8页)
本文标签: