广西名校高考模拟试卷第二次摸底考试[2026广西名校卷]英语答案正在持续更新,目前2026卷行天下答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年高考广西名校第二次摸底考试英语答案
2、2024广西名校第二次模拟考试
3、2024年高考广西名校联合模拟考试英语答案
4、2024广西名校模拟考试押题卷英语
5、2024广西名校高考模拟试卷
6、2024广西名校模拟考
7、2023-2024广西名校模拟考试预测卷英语
8、2023-2024广西名校高考模拟卷第一次摸底考试
9、2024年高考广西名校模拟考试押题卷试题及答案
10、2024年高考广西名校模拟考试押题卷英语
12311月6日周四【续与合案】作答示例:Theoldmantookoutasmalltoolboxfromhisbackpack.Heremovedthebrokenchainandcleaneditcarefully高二英语答案第4页(共6页)4/6beforeheputit backon.After that,hetookouta pumpandblewuptheflattire.Right nearby,Tomwatchedin amazementas the old man worked his magic.In no time at all,the bicycle was in perfect condition again,as ifit had neverbrokendown.“Amazing!"Tom cried with great admiration,hisface lighting up,“Thank you somuch!You've saved my day.”The old man smiled,“It's nothing,boy.Nowgo and enjoyyour day.”Wavinggoodbye totheold man,Tomjumpedwhere hisfriends werewaiting.They spent the dayplaying andlaughing.It was really a fun andbeautiful day.That night,withlaughterstill lingering in his ears and appreciation deepinside,Tomdetermined tolend a hand to thosein need justastheoldmandid.【导语】本文以人物为线索展开,讲述了Tom骑自行车去公园的路上自行车突然坏了,一位老人帮助他修好自行车的故事。【详解】1.段落续写:一旁惊讶地看着,自行车很快被修好,Tom非常感激。②由第二段首句内容“老人笑着说:“没什么,孩子。现在去享受你的一天吧。"可知,第二段可描写Tom骑上自行车开心地前往公园,与朋友们度过愉快的一天,并决定向老人学,帮助他人。助他人词before引导时间状语从句)[高分句型2]Rightnearby,Tomwatchedinamazementastheoldmanworkedhismagic.(运用了从属连词as引导时间状语从句)[高分句型3]Thebreeze rushing through his hair,he finally reached the park where hisfriends were waiting.(运用了独立主格结构作状语和where引导的定语从句)听力原文:【Textl原文】W:I didn't know that you could playbasketball sowell.Did you play in high school?M:Notreally.Mybrotherplayed incollegesoIused topractisewithhim.W: Awesome. Our company team could really need your help!【Text2原文】W:TomorrowisChristmasEveandyoustillhaven'tgotyourselfaChristmastree?【Text3原文】M:Is everythingtoyoursatisfaction,maam?W:Yes, all the food is delicious except that there is toomuch salt in the soup.And your service is also very good.【Text4原文】M:What is going on?It's May,and we still have to wear a jacket.W:It'snotstrange.IrememberIhad towearajacketonedayinJunelastyearM:Ireallycan'tgetusedtotheweatherhere.【Text5原文】W:Hello,Mike.ThisisAmber.Iheard thatyou'relookingforanapartment,andmybrotherJackjustrentedatwo-bedroomonedowntown.Heislookingforasuitableroommate.M:Great.I'm lookingfor a placeright in that area.That sounds ideal.【Text6原文】M:Hello,Iamcallingto ask about thegarbage collectionW:Yes,how canIhelpyou?M:Todayiswhat,Thursday,right?But the canhasn't beenemptiedyet.Irememberit'salways done onWednesdaysWhatseemstobetheproblem?W: Iam sorry!But the cleaning time has changed toFriday because thisweekwehad a day off onWednesday.Wehavepostedanannouncementonourcommunitynoticeboard.M:Oh,Ididnot noticethat【Text7原文】W:So,hereitis.M: It looks tobe in good condition for its age.W:It is.It onlyhad one careful lady owner—me.It hasserved mewellfor10years.M:Butyoudon'twantit anymore.Howcome?W: Now I've retired. My husband and I don't need a car each. We just need one.高二英语答案第5页(共6页)
本文标签:
2026卷行天下答案网
新高考版十二数学试题)
数学答案)
物理试题)
